Uvjeti korištenja

Svako korištenje ove web stranice (www.realestate-focis.com) podložno je dolje navedenim uvjetima i odredbama. Ovi uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje web stranice.

Korištenjem Internet stranice, Focis j.d.o.o. za savjetovanje smatra da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja web stranice www.realestate-focis.com korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice, te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uvjeti korištenja i odricanje od odgovornosti

Focis j.d.o.o. za savjetovanje se u potpunosti odriče svake odgovornosti  koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Focis j.d.o.o. za savjetovanje zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Focis j.d.o.o. za savjetovanje nastoji održati sve funkcionalnosti web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

Focis j.d.o.o. za savjetovanje ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja ove web stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Focis j.d.o.o. za savjetovanje se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

Informacije na internet stranici www.realestate-focis.com informativnog su sadržaja i Focis j.d.o.o. za savjetovanje zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave.

Focis j.d.o.o. za savjetovanje ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja.

Također, Focis j.d.o.o. za savjetovanje nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

Zaštita autorskim pravom

Focis j.d.o.o. za savjetovanje polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Focis j.d.o.o. za savjetovanje.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja Focis j.d.o.o. za savjetovanje.

Cjelokupni sadržaj objavljen na ovoj web stranici zaštićen je autorskim pravima.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove web stranice, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je zakonskoj sankciji.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Focis j.d.o.o. za savjetovanje ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.

Dopušteno je stavljati poveznicu ove web stranice na druge stranice.

Veze do drugih web stranica

Focis j.d.o.o. za savjetovanje nije odgovoran za zakonitost sadržaja i upravljanja web stranica na koje se spajate s ove web stranice.

Nastojimo korištenje naše web stranice kao i Interneta uopće, učiniti sigurnim.

Stoga ćemo Vam biti zahvalni obavijestite li nas o bilo kakvom nezakonitom ili nemoralnom sadržaju na web stranicama vezanih na našu stranicu.